Hur fungerar det?

1. Ange var du vill avhämta ett släp.
2. Ange datum för avhämtning och återlämning.
3. Ange avhämtnings och önskad släp typ.
4. Avhämta släpet hos den partner du valt.

Bli samarbetspartner

Hos Freetrailer är bekvämlighet det viktigaste. Vi kan erbjuda kunden en enkel lösning - en helt gratis lösning!

Bli samarbetspartner med Freetrailer och upplev den ökade trafiken av nya kunder till just er butik, kundnöjdheten efter att dom tagit del av tjänsten av ett gratissläp, exponeringen av ert varumärke ute på vägarna och bostadsområdena och framförallt helhetskonceptet där vi tänkt på allt!


Med över 1.3 miljoner nöjda kunder vars transportbehov vi mättat genom åren kan vi garantera en service som kommer att generera fler nöjda lojala kunder till just Er butik samtigidt som ni sprider vetskapen om ert varumärke ute på vägarna på ett helt unikt och spännande sätt.

Freetrailers koncept ger det där lilla extra, genom att skapa lojala kunder samt ökat trafik till butiken. Kunderna bliver nöjda och kommer att rekommendera till andra. Din verksamhet kommer att exponeras med din logga och reklambudskap på Freetrailer'n och butiksförsäljningen vill främjas vid ut- och inlämningen. Bokningssystemet är tillgängligt till dina kunder dygnet runt på www.freetrailer.se

Här är det lätt att boka genom självbetjäning. Som samarbetspartner kan du fokusera 100% på att kunden får den servicen den behöver. Freetrailer's servicemän kommer se till så att Freetrailer'n ständigt servas och underhålls då vi är på plats minst en gång i månaden och utför service & underhåll på era släp. Behöver dina kunder hjälp eller har några frågor gällande att låna Freetrailer'n har kundservice alla dagar i veckan.

Kontakta Nordic Region Manager Johan Wijkander för mer information

undefined

Johan Wijkander

Nordic Region Manager
Tlf: +46 (0)735 350 593
E-mail:

Download salgsbrochyre